Túrázz, nézd a tájat, élvezd a mozgás örömét, vagy tekerj, száguldj, versenyezz a Tisza-tó körül május 5-én, a 11. Intersport Tour de Tisza-tó és Tisza-tavi Brigatlonon! Kezdőknek és profiknak, családoknak és egyéni kihívást keresőknek!

Ha már voltál a Tour de Tisza-tónál, tudod, hogy ez a legjobb választás, ha a szabadban és sportolással szeretnéd tölteni május első hétvégéjét. Ha még nem próbáltad, olvasd el a már avatott résztvevők (lent összegyűjtött) gondolatait, és biztosan kedvet kapsz!

Ha túrázni szeretnél, és gyerekekkel érkezel, választhatod a 15 kilométeres kerékpártúratávot, ha elszántak vagyok, a tavat is megkerülhetitek kényelmes, tájra rácsodálkozós tempóban.
Az avatott bringásoknak és a kihívást keresőknek a 65 kilométeres tókerülő számot ajánljuk, ahol a gyorsaságodat és a versenyszellemedet is próbára teheted.
Ha a két kerék nem elég, gurulj görkorival 57 kilométert.
Ha pedig a futás szerelmese vagy, és nem tudsz lemondani róla, csinálj csapatot, és induljatok a Tisza-tavi Bringatlonon, ahol két kerékkel mindig kevesebb van, mint ahogy látszólag arra szükség volna, vagyis a csapat egyik tagja mindig fut!

Nevezz február 26-ig nagyon kedvezményes áron!

Nevezek most!

Február 26 után is nevezhetsz, de az árak emelkednek.

„Nagyon jó volt, nagyon jól éreztük magunkat, kiváló volt az idő. Most először voltunk a Tisza-tónál. A táj miatt jöttünk. Apának kihívás a 65 km, nekünk is az volna, majd jövőre mi is megpróbáljuk… „

„A Tisza-tónál voltam már, de ilyen hosszú távot még nem tekertem. Nagyon tetszett, tényleg jó volt…”

Jöhetsz országúti kerékpárral, mountainbike-kal, de akár görkorcsolyával is.

Tekerhetsz és gurulhatsz, szélsebesen, vagy kényelmesen, a táj szépségében gyönyörködve, körbejárva a Tisza-tavat.

Az esemény kitűnő tavaszi program a Tisza-tó mellett a családdal, barátokkal.
A túratáv 15 kilométere könnyen teljesíthető kicsinek és a kevésbé felkészültebbeknek is.

Hallottál már a Bringatlonról, ahol egy valaki mindig fut, a többiek pedig tekernek? Kiváló csapatépítő program lehet a kollégákkal.

Minden bringás versenyszám része a Fut a cég sorozatnak.

Forrás: Futanet