IGAZI KÜLÖNLEGESSÉGGEL KÉSZÜL A TISZA-TÓ LEGNAGYOBB STRANDJA, JÚLIUS 1-TŐL  :CSODÁS LED-ZOO-VAL VÁR ABÁDSZALÓK!

Nappal is felhívják magukra a figyelmet az állatkert lakói, de naplemente után gyönyörködhetünk bennük igazán, amikor a fényeket bekapcsolják.

 

“2020. nyarán igazi különlegességekkel készülünk kedves vendégeinknek. Napközben a megújult Strandot vehetik birtokba, míg az est leszálltával, megcsodálhatják a Tisza-tavi LED-ZOO-t. Július 1-től megtekinthető a Szabad Strand területén az az éjszakai világító állatpark, ami részben bemutatja a környezetünkben élő állatainkat. Megtalálható a daru, a tiszavirág (kérész), a kócsag, búbos vöcsök, kecsege, selymes durbincs, vörösszárnyú keszeg, jégmadár, szivárványos ökle és a legendás nagy szürkeharcsa. Az állatok stílszerűen olyan újrahasznosított uszadékfán kaptak helyet, melyek szintén darabjai a Tisza-tónak, hisz ezek a vízhozott fák, egykoron a Tisza élővilágának részeként díszítették a környezetet. Ezek a térplasztikák a mini golfpálya mellett helyezkednek el, ahol szabadon bejárhatók. Ezért megkérünk, hogy vigyázz rá, hogy minél tovább közösen gyönyörködhessünk bennük!“ -Adta hírül Abádszalók hivatalos Facebook oldalán.

 

GALÉRIA-LAPOZÓ -kattints a képre!

Egyedi, különleges, esti sétára csábító látványosság. Biztosan  téged is elvarázsol a Tisza-tó legújabb zooja Abádszalókon!

Gyere a Tisza-tóra!

 

.

Forrás: kép és szöveg: Abádszalók város hivatalos oldala