2020.május 8-án újra nyit a Tisza-tó egyik legnagyszerűbb, legnépszerűbb látványossága Poroszlón, a Tisza-tavi Ökocentrum.

Az intézmény újra-nyitásra a legújabb törvényi, jogszabályi változások adnak lehetőséget, mellyel él is az Ökocentrum, s jövő péntektől ismét fogad vendégeket.

 

A poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum – elsősorban őshonos állatokat bemutató turisztikai látogatóközpont: igazi látványosság, mely szórakoztató módon, modern, interaktív szemlélettel, játékosan tárja a látogatók elé a Tisza-tó és a Tisza-völgy természeti kincseit, bemutatva Magyarország második legnagyobb tavának gazdag élővilágát.

Az Ökocentrum hírei az újranyitásról

Tájékoztatunk minden Kedves érdeklődőt, hogy a legújabb intézkedések és jogszabályok által biztosított lehetőséggel élve a Tisza-tavi Ökocentrum 2020. május 8. péntektől újra fogad látogatókat, vendégeket.

E naptól kezdve a látogatás rendjére vonatkozóan ideiglenes, rendkívüli szabályok lesznek érvényesek, melyek kidolgozása, pontosítása folyamatban van. A rendkívüli látogatási szabályok részleteiről (a biztonsági és járványhoz kapcsolódó  intézkedések, védőtávolság, maszkhasználat, nyitvatartási idő, jegyárak, az igénybevehető és egyelőre még nem igénybevehető szolgáltatások és programok listája) 2020.május 5-én teszünk közzé hivatalos tájékoztatást.

Arra törekszünk, hogy a rendelkezésünkre álló lehetőségek maximumát nyújtva biztonságos feltételeket és körülményeket teremtsünk Önök látogatásához, beleértve a folyamatos fertőtlenítést, a látogatóink részére kézfertőtlenítők használatát, bankkártyás fizetés stb.

A működés fokozatosan, lépésenként fog visszakerülni a korábbi, eredeti kerékvágásba, így a programok közül az első időszakban – május 8-tól – a Tisza-tóra jelenleg érvényes rendkívüli víziközlekedési szabályok miatt a GPS-es csónaktúrák és a kishajós kirándulások még biztosan nem vehetőek igénybe, ugyanígy a 3d mozi sem működhet még május 8-tól

 

Kérjük kísérjék figyelemmel és látogatásuk előtt mindenképpen olvassák majd el azokat a részletes szabályokat, melyek betartása nélkülözhetetlen lesz

A poroszlói Tisza-tavi Ökocentrumról itt olvashatsz részletesen, kattints!